Inbouw

Idenburg Car Solutions staat door jarenlange ervaring in de automobielbranche garant voor een hoog kwaliteitsniveau en uitstekende service. Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van inbouw, uitbouw en / of overbouw van auto electronica.

Ritregistratie, voertuigbeveiliging en -volgsystemen.

Faringwell levert de meest geavanceerde producten en diensten om uw voertuigen, zoals auto’s en campers te beveiligen. Daarnaast zorgt het bedrijf bijvoorbeeld voor de meest geavanceerde diensten op het gebied van ritregistratie, plaatsbepaling en fleetmanagement.

Alarmsystemen

Wij zijn een SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) erkend inbouwstation en werken de meest geavanceerde en betrouwbare merk Defa. Onze speciaal daarvoor opgeleide inbouwspecialisten zorgen voor een nette en vakkundige inbouw van uw alarmsysteem. Het systeem word met een certificaat geleverd.

Handsfree bellen

Afgezien van een in de auto ingebouwde telefoon zijn er drie alternatieven mogelijk om handsfree te bellen: carkit, plug-in carkit, of headset. Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om tot een goede hands-free kwaliteit te komen. Idenburg Car Solutions levert alleen accessoires van goede kwaliteit waar dus na inbouw volledige service en garantie op gegeven kan worden zoals dashmounts, antennes, microfoons en speakersets.

Cruise Control

Ontspannen autorijden zonder uw voet op het gaspedaal? Onder alle omstandigheden optimale snelheidsbeheersing? Dat kan met een cruise control. Het systeem assisteert de bestuurder na inbouw bij het constant houden van de snelheid en maakt daardoor het rijden comfortabeler en efficiënter. Idenburg Car Solutions heeft ruime ervaring met de inbouw van verschillende soorten vacuum- of elektrische systemen. Het is voor iedere auto waar zo’n snelheidsregelaar niet standaard in zit nu een betaalbare luxe! Prijs op aanvraag, per merk en model is er een speciale set leverbaar.

Navigatie

De voordelen van een navigatie systeem voor u samengevat:

  • U hoeft uw aandacht niet te verdelen tussen zoeken en autorijden;
  • Door efficiënter te rijden boekt u tijd- en brandstofwinst;
  • Files kunt u vermijden;
  • daardoor komt u ontspannen en op tijd aan;

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader