HomeAuto poetsenKoplampen polijsten

Koplampen polijsten

Heeft u last van doffe koplampen? Laat uw koplampen polijsten bij Idenburg Carsolutions! Door invloed van bijvoorbeeld zonnestraling kan de afwerklaag van de heldere kunststof  koplampen dof worden en gelig verkleuren. Aangezien de APK-check onder andere stelt dat koplampen helder moeten zijn, kan dit dus een reden voor afkeur zijn.

Koplampen poetsen prijs

Het vervangen van koplampunits is een kostbare zaak, vooral als Xenon lampen moeten worden overgebouwd, maar bij Idenburg Car Solutions is een goedkoper alternatief mogelijk: uw koplampen polijsten. We kunnen de koplampen schuren en polijsten waarna we de koplampen voorzien van een coating. Deze bewerkingen worden zonder demontage gedaan en dus zijn de kosten veel lager dan bij vervanging van de koplampunits.

Maak een vrijblijvende afspraak

Omdat de hoeveelheid werk en dus de kosten sterk afhankelijk zijn van de mate van verwering van de koplampen, maken wij voor uw auto na bezichtiging graag vrijblijvend een prijsopgave.

Kom langs of neem contact op voor een offerte

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Voorbeelden

Volg ons op instagram: @idenburg_cardetailing

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader