HomeAuto poetsenInterieur reinigen

Interieur reinigen

De McDrive als grote vijand van de bekleding van uw auto. Gemorste koffie, een smeltend ijsje, een plakkerig snoepje. Welk middeltje werkt hiertegen? Loop geen risico en probeer het niet zelf, maar laat dergelijke vlekken op vakkundige wijze verwijderen door de specialisten van Idenburg Car Solutions.

Interieur stofzuigen

Wanneer uw auto toe is aan een grondige stofzuigbeurt, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een basisbehandeling bestaat uit:

 • Grondig stofzuigen van het tapijt, de vloermatten en de gehele bekleding

 • Naden, kieren en randen van het dashboard stofvrij maken

 • Ramen binnenzijde streeploos schoonmaken

 • Kunststofdelen reinigen

Prijs: vanaf €45,-

Dieptereiniging

Wanneer de bekleding van het interieur door intensief gebruik behoorlijk vuil is, dan is een dieptereiniging de oplossing. Na een grondige, maar veilige dieptereiniging met stoomreinigers ziet de bekleding er weer uit als nieuw. Eventueel verwijderen wij ook hondenharen en vieze geurtjes.

Hoe gaan we te werk?

 • Grondig stofzuigen van tapijt, vloermatten en gehele bekleding

 • Naden, kieren en randen van het dashboard stofvrij maken

 • Machinale dieptereiniging van de bekleding (vlekken verwijderen)

 • Ramen binnenzijde streeploos schoonmaken

 • Kunststofdelen reinigen en voeden

Prijs: vanaf €125,-

Textiel coating

Wanneer uw interieur helemaal gereinigd is, wilt u dit ook zo mooi mogelijk houden. TEX-coat geeft stoffen bekleding de meest duurzame bescherming tegen water, vloeistoffen, vlekken en vervuiling. Het product verandert verder niks aan de uitstraling, structuur of kleur van het textiel.

De nanotechnologie zorgt ervoor dat afzonderlijke haartjes van het textiel worden behandeld waardoor deze uitstekende werking geeft zonder het uiterlijk of het zitcomfort aan te tasten. TEX-coat transformeert stoffen bekledingen, matten en stoffen cabriolet-daken in water- en vuilafstotende materialen met een duurzaamheid tot een jaar.

Prijs: vanaf €100,-

Leerbehandeling

Als uw auto is voorzien van lederen bekleding, dan is het aan te raden om het leer één keer per jaar te laten behandelen. Leer is een natuurproduct en is te vergelijken met uw eigen huid. Na verloop van tijd kan het leer van de stoelen uitdrogen en scheuren. Daarnaast heeft een cabriolet ook te maken met de invloed van de uv-straling van de zon. Na het reinigen van het leer zorgen we voor voeding en bescherming tegen uv-straling.

Hoe gaan wij te werk?

 • Lederen bekleding stofzuigen

 • Lederen bekleding reinigen met paardenhaarborstel

 • Lederen bekleding voeden (matte afwerking)

Prijs: vanaf €125,-

Kom langs of neem contact op voor een offerte

 • Onderhoud voor een vaste prijs

 • Specialist in Delft en omgeving

 • Betaal achteraf na het onderhoud

 • BOVAG en RDW erkend

 • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Voorbeelden

Volg ons op instagram: @idenburg_cardetailing

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader