HomeOnderhoud & ServiceAutobanden repareren

Autobanden repareren

Zomerbanden, winterbanden, 4-seizoensbanden. Idenburg Car Solutions is onder meer specialist in banden van meerdere bekende producenten . Goede banden zijn een vereiste voor veiligheid en comfort. Wat voor u goede banden zijn, hangt af van uw auto, uw rijstijl, de rij- en weersomstandigheden, maar ook het gewenste rijcomfort, zuinigheid en geluidsproductie en natuurlijk, niet te vergeten, de prijs.

Veiligheid

Voor alle banden geldt in ieder geval, dat ze in goede staat moeten zijn. Bij een APK zal op profieldiepte en aanwezigheid van (droogte-) scheuren gecontroleerd worden, maar niet op de leeftijd van de band en die is bepalend voor de betrouwbaarheid bij zwaardere belastingen. Bijvoorbeeld als u eens met vier personen in de auto zit of bijvoorbeeld bij vakantie met een volle achterbak. Bekijk zelf hoe oud een band is.

Autobanden reparatie

Graag helpen de specialisten van Idenburg Car Solutions u verder met de keuze voor de beste banden. Indien gewenst repareren of vervangen wij banden (ook run-flat banden). Voor mooie velgen of voor bandenopslag bent u ook bij Idenburg Car Solutions aan het goede adres.

Onze diensten

Soort dienst Prijs(per wiel)
Band reparatie (stalen- of lichtmetalen velg) Vanaf €17,50
Montage band op stalen velg €17,50
Montage band op lichtmetalen velg €22,50
Montage run-flat band €37,50
Balanceren (stalen velg) €10,-
Balanceren (lichtmetalen velg) €10,-
Uitlijnen €98,-
Bandenwissel compleet set €40,-

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader