Auto reparatie

Idenburg Car Solutions voert alle soorten auto reparaties vlot en deskundig voor u uit. Hierbij kunt u denken aan terugkerende services zoals een grote beurt of kleine onderhoudsbeurt of een APK, maar ook voor onvoorziene reparaties. We zorgen ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kunt. U kunt voor allerlei soorten reparaties bij ons terecht, zoals het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van autoruiten of het controleren, onderhouden en vullen van airco’s.

Grote reparaties

Niet alleen voor kleine reparaties, ook voor grotere reparaties, bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels, is uw auto bij ons in goede handen. Of voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor. Wij leveren en monteren tevens uitlaten en trekhaken en helpen u bij het herstellen van autoschade. Wij werken voor autoschadeherstel samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Alle modellen en ook campers

De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s -dus ook aan busjes en campers.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader