Auto reparatie

Idenburg Car Solutions voert alle soorten auto reparaties vlot en deskundig voor u uit. Hierbij kunt u denken aan terugkerende services zoals een grote beurt of kleine onderhoudsbeurt of een APK, maar ook voor onvoorziene reparaties. We zorgen ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kunt. U kunt voor allerlei soorten reparaties bij ons terecht, zoals het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van autoruiten of het controleren, onderhouden en vullen van airco’s.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • Specialist in Delft en omgeving

  • BOVAG en RDW erkend

Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Afspraak maken

Grote reparaties

Niet alleen voor kleine reparaties, ook voor grotere reparaties, bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels, is uw auto bij ons in goede handen. Of voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor. Wij leveren en monteren tevens uitlaten en trekhaken en helpen u bij het herstellen van autoschade. Wij werken voor autoschadeherstel samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Alle modellen en ook campers

De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s -dus ook aan busjes en campers.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 10,0 op bestegarage.nl!

Jaarlijkse keuring Klasse 3 alarm, (ook oorspronkelijk door Idenburg naar volle tevredenheid geinstalleerd)
Snel en prettig geholpen.

 j. quellhorst

Via BesteGarage.nl

Goede service, vriendelijke ontvangst, garagemedewerkers hebben veel vakkennis in huis en kunnen prima sleutelen. Wij laten onze auto’ s hier in het volste vertrouwen achter en weten dat ze er goed op passen. Eerlijke prijsopgave vooraf. Wij zijn zeer tevreden, prima service. Tot volgende keer!

Mary Noor
Via Google Reviews

Uw auto toe aan onderhoud? Wij helpen u graag verder.

Ron