HomeOnderhoud & ServiceAutoruit vervangen

Autoruit vervangen

Bij Idenburg Carsolutions uw autoruit vervangen. Pats! Een steentje raakt uw voorruit. Een put, scheur of ster in uw voorruit is het gevolg. Heel vervelend, en ook onveilig omdat de voorruit kan gaan scheuren. Laas dus altijd snel een sterretje in je autoruit repareren. Wij regelen desgewenst ook meteen de papieren afhandeling. Wel zo makkelijk voor u, en een kleine moeite voor ons omdat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Voorruit vervangen

Een ster of putje in de voorruit van uw auto kan uw uitzicht belemmeren, is vaak hinderlijk en is meestal het begin van een zodanige barst of scheur dat de voorruit moet worden vervangen. Idenburg Car Service adviseert u dan ook om een beschadigde voorruit tijdig te laten repareren. Door middel van moderne technieken en hoogwaardige producten kan zo’n beschadiging bijna onzichtbaar worden gerepareerd en -afhankelijk van uw verzekering- ook vaak kosteloos. Mocht blijken dat een beschadiging te groot is om te repareren, dan kunnen wij tevens vakkundig de autoruit vervangen.

Voorruit vervangen kosten

Bent u alleen WA-verzekerd, dan valt reparatie van ruitschade niet onder de verzekering, in dat geval zijn de kosten als volgt:

  • 1e sterretje: € 60,–
  • 2e sterretje: € 45,–
  • 3e sterretje: € 35,–

Verzekering

De kosten van ruitreparatie zijn afhankelijk van de soort verzekering van uw auto: bij een WA+, een WA beperkt casco of een All-Risk-verzekering is een ruitreparatie altijd gratis en zo’n reparatie heeft ook geen gevolgen voor de hoogte van uw verzekeringspremie.

Bij het vervangen van de voorruit zijn de kosten ook weer afhankelijk van de verzekering: bij een WA+, een WA beperkt casco of All-Risk-verzekering betaald u alleen het eigen risico. Indien u alleen WA verzekerd bent, dan kunnen wij voor u een vrijblijvende prijsopgave doen.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader