Autoruit vervangen

Bij Idenburg Carsolutions uw autoruit vervangen. Pats! Een steentje raakt uw voorruit. Een put, scheur of ster in uw voorruit is het gevolg. Heel vervelend, en ook onveilig omdat de voorruit kan gaan scheuren. Laas dus altijd snel een sterretje in je autoruit repareren. Wij regelen desgewenst ook meteen de papieren afhandeling. Wel zo makkelijk voor u, en een kleine moeite voor ons omdat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Voorruit vervangen

Een ster of putje in de voorruit van uw auto kan uw uitzicht belemmeren, is vaak hinderlijk en is meestal het begin van een zodanige barst of scheur dat de voorruit moet worden vervangen. Idenburg Car Service adviseert u dan ook om een beschadigde voorruit tijdig te laten repareren. Door middel van moderne technieken en hoogwaardige producten kan zo’n beschadiging bijna onzichtbaar worden gerepareerd en -afhankelijk van uw verzekering- ook vaak kosteloos. Mocht blijken dat een beschadiging te groot is om te repareren, dan kunnen wij tevens vakkundig de autoruit vervangen.

Voorruit vervangen kosten

Bent u alleen WA-verzekerd, dan valt reparatie van ruitschade niet onder de verzekering, in dat geval zijn de kosten als volgt:

  • 1e sterretje: € 60,–
  • 2e sterretje: € 45,–
  • 3e sterretje: € 35,–

Verzekering

De kosten van ruitreparatie zijn afhankelijk van de soort verzekering van uw auto: bij een WA+, een WA beperkt casco of een All-Risk-verzekering is een ruitreparatie altijd gratis en zo’n reparatie heeft ook geen gevolgen voor de hoogte van uw verzekeringspremie.

Bij het vervangen van de voorruit zijn de kosten ook weer afhankelijk van de verzekering: bij een WA+, een WA beperkt casco of All-Risk-verzekering betaald u alleen het eigen risico. Indien u alleen WA verzekerd bent, dan kunnen wij voor u een vrijblijvende prijsopgave doen.

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Specialist in Delft en omgeving
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • BOVAG en RDW erkend
  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

 

Afspraak maken

Bel ons via 015 25 716 70

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Eric ComermaEric Comerma
22:05 21 Jul 24
Joey de KooterJoey de Kooter
20:22 18 Jul 24
Ken er prima mijn auto wassen in de boxen alleen jammer dat er weinig stofzuigers zijn en sommigen minder goed werken dan de ander
Youssef KhouhYoussef Khouh
04:50 03 Jul 24
Geen antwoord op mijn Email. Toch de keus gemaakt om langs te rijden. Beste meneer zei ik heb de email gezien. Maar kon mij niet helpen.
B M EvciB M Evci
15:51 17 Jun 24
Aardig medewerker met tips om insecten weg te krijgen. Strijder????
Alexander van der MeiAlexander van der Mei
12:44 16 Jun 24
Het lijkt wel veel slechter te worden, sta me auto nu nog een beetje na te poetsen vooral mijn velgen. Ik neem altijd programma 1 en was altijd keurig en netjes ik hoefde hem niet na te lopen nu wel. Heel erg jammer ik kom er al heel veel jaren. Ik heb hem nu al na gelo9pen zal volgende keer een foto toe voegen.
Inge van de WeteringInge van de Wetering
18:06 13 Jun 24
In 1 woord WAUW!Onze camperbus is behandeld met de N-XTL Quartz coating. Hij ziet er prachtig uit en voelt super glad aan.De lak is zo goed beschermd en de camper wordt veel minder snel vies, scheelt wassen! We kregen ook nog een gratis fles shampoo. De mensen van het bedrijf zijn zeer betrokken en heel erg aardig. Ik kan niet anders dan concluderen dat dit een top bedrijf is, daarom 5 sterren!
Jakob BuisJakob Buis
12:03 01 Jun 24
Dick de HaanDick de Haan
21:53 19 May 24
Mooi poets resultaat jammer dat er vergeten was om de motorkap te sluiten....
caatje knittingcaatje knitting
15:48 15 May 24
Fijne mensen en hulpvaardig. Mag ook altijd meekijken ????
Luppo EgbertsLuppo Egberts
09:22 05 May 24
Prima detail job gedaan op mijn auto. Leenfiets aanwezig.
leo eekhoutleo eekhout
14:04 04 May 24
Omer SagirOmer Sagir
02:32 26 Apr 24
MPB 500MPB 500
11:18 23 Apr 24
Ik heb het idee dat dit het enige professionele bedrijf is in de wijde omgeving voor auto detailing. Heeft kennis van zaken en toont serieuze interesse. Kortom: mijn indruk is top. En niet onbelangrijk: ze zijn aangesloten bij de Bovag. Kom er sowieso terug.
Gert Jan PGert Jan P
18:13 08 Apr 24
ruurd pelgromruurd pelgrom
04:09 17 Mar 24
Sencer ÖztürkSencer Öztürk
10:33 24 Feb 24
Jeroen HeijJeroen Heij
20:05 20 Feb 24
Prima wasstraat met een goed resultaat.Prijzen zijn niet afwijkend van andere wasstraten.
Jeannette Van DijkJeannette Van Dijk
11:11 20 Feb 24
Snelle service vriendelijke mensen. Goede leenfiets waar je tenminste echt fatsoenlijk op kan fietsen. Gratis wasbeurt bon. Top
B StellingenB Stellingen
11:06 02 Feb 24
Ze hebben bij de wasstraat tijdens de voorbehandeling velgenreiniger op m’n lak gespoten, waarna deze is gaan invreten met lakschade als gevolg. Ga je met deze klacht terug dan ga je pas echt kennismaken met de ‘heren’ van Idenburg Car Solutions. Consequent wordt door iedereen met een Idenbug-shirt aan elk argument afgedaan met: “uitgesloten”, “onmogelijk”, “wij doen zoveel auto’s per jaar, dit komt nooit voor” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je hebt daar dus ook geen gesprek met 1 persoon maar iedereen in de werkplaats gaat zich ermee bemoeien en geeft z’n mening. Uiteraard vallen ze elkaar niet af. Allemaal in koor: “dit kan nooit hier door de wasstraat zijn gekomen” Je moet je argumenten dus een paar keer herhalen en weer begint dan het wel en niet verhaal. Op de 1 of andere manier mij als klant van meer dan 5 jaar ergens in tegemoetkomen of meedenken is totaal geen sprake. Letterlijk was het antwoord: “hier gaan wij niks aan doen”. En dan te weten dat ze alle middelen en kennis in huis hebben om enige coulance te bieden en i.i.g. aan te bieden om een poging te wagen om de schade te herstellen. Vergeet het maar. Zelfs in het begin is een “Goh, meneer hoe dan ook vervelend voor u” o.i.d. niet te horen. Sterker nog: men schuift simpelweg de roldeur omhoog en verzoekt of je wilt vertrekken als je je stem verheft en wat emotie laat zien. (ja ik was boos). Hr. Idenburg: U had beter een foto kunnen nemen van de schade en die bekijken dan van mijn kenteken. Hieronder staan er een paar. Wat een slechte klantbehandeling en beschamende service. Ik had dit niet verwacht van een bedrijf dat beweert zich juist te onderscheiden in service en als slogan heeft: Wat mooi is moet mooi blijven. In de kou laten ze je staan! Hoe kan je je vergissen.
Jeroen EngbertsJeroen Engberts
13:41 27 Jan 24
Ik kom er om mijn auto te wassen. Goed materiaal, niet duur, snel klaar
Inge GerreseInge Gerrese
16:05 24 Jan 24
Eerlijke man. Mijn auto zou meer kosten als wat hij waard was. Daarom niet gemaakt.
Wouter HooghiemstraWouter Hooghiemstra
09:39 21 Jan 24
Fijne garage, ik kom er al jaren en ben tevreden over de communicatie en service. Deze week de multiriem laten vervangen en bij het ophalen stond de auto weer netjes en gewassen klaar!
Edward BeemerEdward Beemer
11:47 14 Jan 24
Nette wasstraat, vriendelijke medewerker die zorgvuldig met een drukspuit de wagen voorbehandelt, gratis overdekt stofzuigen
Pascal “Passie”Pascal “Passie”
13:48 08 Jan 24
Je hebt wasstraten en je hebt Idenburg! Altijd een feestje voor mijn auto en mijzelf, want super vriendelijk en behulpzaam personeel en altijd met een glimlach jouw bolide laten glimmen! Met de waspas krijg je altijd korting op reguliere prijzen en een handig opwaarderen met cash of pin.... Echt super handig! Mijn auto wordt altijd super schoon en schoonste in vergelijking met alle andere wasstraten waar ik ben geweest! Wat ook fijn is, is het gratis stofzuigen!5 sterren verdient sowieso het personeel, de wasstraat en personeel in de garage, maar ik zou echt 5 sterren kunnen geven als STOFZUIGERS MEER ZUIGKRACHT zouden hebben alsjeblieft ????! Uiteraard een gegeven paard... etcetera..., maar "geweldig" zou het direct zijn als stofzuigen daadwerkelijk stof kan zuigen zeg maar????????.Verder echt geweldig!
Sebastiaan JansenSebastiaan Jansen
13:15 22 Dec 23
Wat een fijne service! Last minute APK, super snel geregeld en erg fijne en vriendelijke mensen! Tot slot nog een gratis wasbeurt ook, écht fantastisch.
Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader