HomeOnderhoud & ServiceCamper onderhoud en reparatie

Camper onderhoud en camper reparatie

Idenburg Car Solutions is een bedrijf waar u terecht kunt voor alle reparaties en onderhoud aan campers. Voor schoonmaken en poetsen van campers bent u ook aan het juiste adres. Dat campers vaak groter en zwaarder zijn dan ‘gewone’ auto’s is voor ons geen probleem.

Camper onderhoud

U kunt bij ons met uw camper terecht voor bijvoorbeeld:

• het aanbrengen van keramische coating (beschermlaag voor de lak)
• de opbouw van zonnepanelen
• de APK
• het vervangen van de accu in lithium-ion-accu
• uw camper vakantieproof maken
• grote- en kleine onderhoudsbeurten
• aircoservice

Maar ook voor alle soorten reparaties hebben we de speciale kennis en gereedschappen in huis, zoals een geschikte hefbrug. Campers staan vaak lange tijd stil, bijvoorbeeld tijdens de winterperiode, en daarom is een uitgebreide en nauwkeurige controle van bijvoorbeeld banden, remmen, accu’s en vloeistofslangen na een periode stalling aan te raden. Wij beschikken over alle kennis, technieken en gereedschappen ter voorbereiding van uw eerstvolgende comfortabele en veilige reis.

Camper poetsen

Grote delen van de nieuwe modellen campers zijn gemaakt van een moderne kunststof, met name de opbouw. Een goede keuze, want dit materiaal is sterk, maar niet zwaar. Doorgaans heeft de opbouw een lichte kleur en er zal na verloop van tijd een grauwe aanslag verschijnen met soms ook vuile, zwarte strepen die zich niet meer door simpelweg wassen laten verwijderen. Vooral het front van de auto heeft te lijden van stof- en zanddeeltjes en van insecten die met hoge snelheid op het oppervlak slaan.

Het dak van een camper heeft daarnaast veel te lijden van neerslag en zon, vooral de uv-straling zorgt voor versnelde veroudering van het kunststof. Er ontstaan haarscheurtjes waardoor vuil zich makkelijk hecht. En juist het dak is voor u bij een schoonmaakbeurt zo slecht te bereiken. Wij kunnen uw camper grondig en veilig reinigen en tevens een beschermlaag aanbrengen die de kunststof en metalen delen van de carrosserie bestand maken tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Wij hebben een ruime keuze in beschermingssystemen, dus kom vrijblijvend langs (bij voorkeur met uw camper) voor advies.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader