HomeOnderhoud & ServiceAPK keuring Delft

APK Keuring Delft

Bij Idenburg Carsolutions kun je eenvoudig en snel een APK in Delft laten uitvoeren. Bij ons voldoet de APK aan alle keuringseisen. Laat daarom uw APK niet verlopen en kom langs bij ons RDW-erkend keuringsstation in Delft.

Wanneer moet je de APK laten uitvoeren

Als autobezitter is het belangrijk om te weten óf en wanneer uw auto voor de APK (Algemeen Periodieke Keuring) moet. Indien uw auto APK-plichtig is, dan mag u hier namelijk niet in rijden zonder geldige APK. Wanneer uw auto niet voldoet aan de APK-check, dan kunt u een boete krijgen en bent u in het geval van een ongeluk niet verzekerd.

Wat is een APK?

Bij een APK-check loopt een APK-keurmeester uw auto geheel na op de minimale Europese veiligheids- en milieueisen. Zo checkt de APK-keurmeester onder meer de registratie, verlichting, autobanden, remmen en uitlaat. Vervolgens stelt hij een rapport op waarin staat of de auto goedgekeurd is of dat er elementen zijn die aangepakt moeten worden. Dit rapport is vrijblijvend en we zullen nooit zomaar aan de slag gaan zonder jouw goedkeuring. Wel helpen we u in onze garage graag weer veilig en goedgekeurd de weg op.

APK vervaldatum

Hoe vaak uw auto een APK moet, is afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Zo moet in Europa iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Wanneer u een nieuwe benzineauto heeft, dan moet u deze na 4 jaar voor het eerst laten keuren. Voor een nieuwe dieselauto moet dit al na 3 jaar. Na deze 3 jaar moet u een benzineauto om het jaar laten keuren, en een dieselauto jaarlijks. Indien uw benzineauto ouder is dan 8 jaar, dan moet deze jaarlijks voor de APK-check.

Heeft u uw auto al eerder APK laten keuren? Dan ontvangt u 6 weken voor de APK-vervaldatum een brief van het RDW met een oproep voor de keuring.

APK keuring kosten

De APK kosten zijn voor een benzineauto €39 en voor een dieselauto €65 (inclusief verplichte roetmeting). Dit is inclusief het afmelden en de btw.

Top 5 afkeurpunten APK

De meest voorkomende afkeurpunten bij een APK zijn:

  1. Verlichting
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Uitlaat
  5. Ruitenwissers

Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud voor een vaste prijs

  • Specialist in Delft en omgeving

  • Betaal achteraf na het onderhoud

  • BOVAG en RDW erkend

  • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Autogarage Delft

Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf uit Delft en een officiële vestiging van Bosch Car Service. Het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Als veelzijdig autobedrijf zijn wij het uitgelezen adres voor onderhoud, reparatie, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw van uw auto.

Beoordelingen

Marleen Van DijkMarleen Van Dijk
10:00 18 Jan 23
APK gedaan. Je wordt eraan herinnert om een afspraak te maken wat vervolgens heel makkelijk is. Ik had een afspraak voor de APK samen met een afspraak voor een grote beurt. Alleen de APK is gedaan omdat de grote beurt niet nodig was. Er wordt niet geprofiteerd.
Robbie DrögeRobbie Dröge
06:24 10 Jan 23
Een klant gerichte en integere Bovag garage voor onderhoud, poetsen en wassen. Absoluut een aanrader!
Mike DuivelaarMike Duivelaar
14:10 26 Oct 22
Vandaag mijn camper naar de winterstalling gebracht. Gisteren heeft de camper een grote wasbeurt gehad bij dit bedrijf. Vandaag in de zon zie je pas hoe goed er gewerkt is. Camper ziet er weer als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Rieko SchuurRieko Schuur
15:14 22 Sep 22
Ook oudere auto’s worden perfect gepoetst en gecoat. Super service en vriendelijk personeel!
Jee-at- MarktplaatsJee-at- Marktplaats
08:36 21 Jul 22
Zeer service gericht. Alle monteurs die langskwamen hadden oog voor mijn twee kinderen en kregen zodoende een ijsje of drankje aangeboden. Dit maakt dat mijn ervaring zeer plezierig was om te kunnen wachten tot de auto klaar was
js_loader