HomeOnderhoud & ServiceAPK keuring Delft

APK Keuring Delft

Bij Idenburg Carsolutions kun je eenvoudig en snel een APK in Delft laten uitvoeren. Bij ons voldoet de APK aan alle keuringseisen. Laat daarom uw APK niet verlopen en kom langs bij ons RDW-erkend keuringsstation in Delft.

Bereken uw prijs en maak een afspraak

 • Onderhoud voor een vaste prijs

 • Betaal achteraf na het onderhoud

 • Specialist in Delft en omgeving

 • BOVAG en RDW erkend

Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Afspraak maken

Wanneer moet je de APK laten uitvoeren

Als autobezitter is het belangrijk om te weten óf en wanneer uw auto voor de APK (Algemeen Periodieke Keuring) moet. Indien uw auto APK-plichtig is, dan mag u hier namelijk niet in rijden zonder geldige APK. Wanneer uw auto niet voldoet aan de APK-check, dan kunt u een boete krijgen en bent u in het geval van een ongeluk niet verzekerd.

Wat is een APK?

Bij een APK-check loopt een APK-keurmeester uw auto geheel na op de minimale Europese veiligheids- en milieueisen. Zo checkt de APK-keurmeester onder meer de registratie, verlichting, autobanden, remmen en uitlaat. Vervolgens stelt hij een rapport op waarin staat of de auto goedgekeurd is of dat er elementen zijn die aangepakt moeten worden. Dit rapport is vrijblijvend en we zullen nooit zomaar aan de slag gaan zonder jouw goedkeuring. Wel helpen we u in onze garage graag weer veilig en goedgekeurd de weg op.

APK vervaldatum

Hoe vaak uw auto een APK moet, is afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Zo moet in Europa iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Wanneer u een nieuwe benzineauto heeft, dan moet u deze na 4 jaar voor het eerst laten keuren. Voor een nieuwe dieselauto moet dit al na 3 jaar. Na deze 3 jaar moet u een benzineauto om het jaar laten keuren, en een dieselauto jaarlijks. Indien uw benzineauto ouder is dan 8 jaar, dan moet deze jaarlijks voor de APK-check.

Heeft u uw auto al eerder APK laten keuren? Dan ontvangt u 6 weken voor de APK-vervaldatum een brief van het RDW met een oproep voor de keuring.

APK keuring kosten

De APK kosten zijn voor een benzineauto €29 en voor een dieselauto €59 (inclusief verplichte roetmeting). Dit is inclusief het afmelden en de btw.

Top 5 afkeurpunten APK

De meest voorkomende afkeurpunten bij een APK zijn:

 1. Verlichting
 2. Banden
 3. Remmen
 4. Uitlaat
 5. Ruitenwissers

Bereken uw prijs en maak een afspraak

 • Onderhoud voor een vaste prijs

 • Specialist in Delft en omgeving

 • Betaal achteraf na het onderhoud

 • BOVAG en RDW erkend

 • Scoort een 10,0 op bestegarage.nl

Afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 10,0 op bestegarage.nl!

Jaarlijkse keuring Klasse 3 alarm, (ook oorspronkelijk door Idenburg naar volle tevredenheid geinstalleerd)
Snel en prettig geholpen.

 j. quellhorst

Via BesteGarage.nl

Goede service, vriendelijke ontvangst, garagemedewerkers hebben veel vakkennis in huis en kunnen prima sleutelen. Wij laten onze auto’ s hier in het volste vertrouwen achter en weten dat ze er goed op passen. Eerlijke prijsopgave vooraf. Wij zijn zeer tevreden, prima service. Tot volgende keer!

Mary Noor
Via Google Reviews

Uw auto toe aan onderhoud? Wij helpen u graag verder.

Ron