Geschiedenis

Idenburg Car Solutions kan met recht een familiebedrijf genoemd worden: eigenaar Martin Idenburg heeft de algemene leiding, zijn vrouw werkt op de administratie, zoon Erik idenburg is mede-eigenaar en ook de andere mensen die bij Car Solutions werken worden echt als familie beschouwd. In 1994 is het bedrijf kleinschalig gestart als poetsbedrijf, maar tegenwoordig kunt u er terecht voor vrijwel alle werkzaamheden aan auto’s en campers.

Ondernemer

Martin Idenburg was altijd al bekend in het bedrijfsleven. Voordat hij met Idenburg Car Solutions begon, was Martin de eigenaar van een dames- en herenmodezaak in Delft. Daar is hij eind jaren tachtig mee gestopt. Op dat moment zei iemand van een garage in Delft tegen dat Martin daar altijd wel iets kon komen doen, en toen is hij begonnen met het poetsen van auto’s. Van hieruit heeft Martin besloten om zelfstandig verder te gaan en een eigen bedrijf te beginnen: Idenburg Car Solutions.

Groei

Na al die jaren is het bedrijf steeds verder uitgebreid. Er komen extra medewerkers bij, het hele bedrijf is BOVAG-erkend en aangesloten bij AutoCrew en Kentekenloket. Zo zijn we gegroeid van kleinschalig poetsbedrijf naar wat Idenburg Car Solutions vandaag de dag is. Een familiebedrijf waar u terecht kunt voor allerlei soorten autoreparaties en (schoonheids)onderhoudingen. Een transparant, universeel en erkend garagebedrijf.

Persoonlijke service

We staan voor een goede maar vooral ook persoonlijke service. We denken heel goed na hoe wijzelf als klant geholpen en behandeld zouden willen worden als we ergens komen. Daarom denken we graag met je mee om zo tot de best passende oplossing te komen. We streven ernaar tegen de allerscherpste prijzen te werken, de allerbeste adviezen te geven en offertes volledig naar de wensen van de klant uit te voeren.

Reacties van klanten kunt u lezen op de site van BesteGarage.nl, een initiatief om aan de hand van beoordelingen door klanten ook voor u de beste weg naar de beste garage in uw buurt te vinden.

Over ons

Uw auto toe aan onderhoud? Wij helpen u graag verder.

Erik Idenburg

Klanten beoordelen ons met een 10,0 op bestegarage.nl!

Jaarlijkse keuring Klasse 3 alarm, (ook oorspronkelijk door Idenburg naar volle tevredenheid geinstalleerd)
Snel en prettig geholpen.

 j. quellhorst

Via BesteGarage.nl

Goede service, vriendelijke ontvangst, garagemedewerkers hebben veel vakkennis in huis en kunnen prima sleutelen. Wij laten onze auto’ s hier in het volste vertrouwen achter en weten dat ze er goed op passen. Eerlijke prijsopgave vooraf. Wij zijn zeer tevreden, prima service. Tot volgende keer!

Mary Noor
Via Google Reviews